Szerelmes kalandtúra Nagykanizsán

Idén 3. alkalommal szerveztek kapcsolatépítő kalandtúrát pároknak Nagykanizsán. Közel 200 pár szállt be a kalandokba február 14-e és március 25-e között. A program főszervezői a Házas Hétvége közösség tagjai voltak.

img 012

A több mint 12 lehetőségből álló feladatból 8-at kellett teljesíteni azoknak, akik részt szerettek volna venni a sorsoláson is. A feladatok között volt kötött program: szervezett kirándulás kapcsolatépítő feladatokkal fűszerezve, Szerelmesek miséje áldással, Pál Feri előadás, mozi, és voltak rugalmasan teljesíthető páros feladatok is, köztük Házaspárok útja, szabadulószoba, társasozás, masszázs, cukrászda, kézműves foglalkozás a könyvtárban.

img 015

– Igyekeztünk változatos lehetőségeket biztosítani a pároknak a közös élményszerzésre, a kettesben töltött minőségi időre – fogalmazott Bende Piroska szervező. – Mindehhez vonzó kedvezményeket biztosított a Szerelmes Kalandtúra. Örömmel tapasztaltuk, hogy a megkeresett cégek többségében szívesen csatlakoztak ehhez a kezdeményezéshez. Tánccal kezdtünk, tánccal zártuk a rendezvényt. A nyitón az Eraklin Táncklub mozgatta meg a párokat, a zárón pedig a Mesebőrönd társulat hívott minket táncra a felnőtt bábelőadás végén.

Reméljük sikerült elérni fő célunkat: felhívni a figyelmet arra, hogy a tartósan szeretetteljes párkapcsolatokért tenni kell. Gondozni, ápolni kell, időt és figyelmet kell szánni egymásra! Rengeteg lelkes visszajelzést kaptunk a pároktól az egyes feladatokat illetően, sorra küldték a fotókat is a teljesítésről. Mindezt a Szerelmes Kalandtúra Kanizsa facebook oldalon bárki nyomon követheti. Ajánljuk szeretettel jövőre is minden szerelmes-, jegyes- és házaspárnak.

Forrás és fotó: Bende Piroska

 
Read 1001 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés