Az „Ismeretlen Ismerősök” következő vendége Dr. Szlávik János

Folytatódik az „Ismeretlen Ismerősök” beszélgetéssorozat a Lábodi Művelődési Házban, ahol 2022. március 24-én, csütörtökön 17.00 órakor Dr. Szlávik János infektológus, a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető főorvosa tart előadást.

– Ahogyan a rendezvény neve is mutatja, olyan embereket hívunk meg, akiket szinte mindenki ismer, de igazából senki sem ismeri őket. Látjuk a televízióban, szinte „családtagok”, de nem ismerjük őket – fogalmazott Bognár Tamás lábodi plébános, a beszélgetéssorozat főszervezője. – 2017-ben kezdtük a rendezvényt, a cél az volt, hogy a szürke, őszi és téli estéket, illetve a tavaszi „ébredést” megtöltsük havonta, kéthavonta programmal, kultúrával, érdekességgel.

A meghívottak előadás, vagy beszélgetés keretében nyújtanak betekintést életükbe, hivatásukba, illetve a jelenlévők a felmerülő kérdéseiket is feltehetik az est végén – emelte ki Bognár Tamás, majd elmondta: a rendezvénysorozat vendége volt már Varga László megyéspüspök, Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, Görög Ibolya protokollszakértő, Csuja Imre színművész, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Dr. Csókay András idegsebész, illetve Pindroch Csaba színművész is.

plakat

 

 
Read 437 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés