Vegyünk részt együtt a NEK ifjúsági programjain!

Több megkeresés is érkezett már hozzánk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal kapcsolatban. Azt a jó hírt szeretnénk megosztani veletek, hogy központilag is szervez utat az Ifjúságpasztorációs Iroda a NEK-re a 16 – 30 év közötti korosztálynak (fiatalok számára egy komplex programmal). A programon való részvételhez szükséges a védettségi igazolvány!

A programon a szerdai naptól veszünk részt, a szállásunk Esztergomban lesz.

Jelentkezési határidő: július 15. (meghosszabbítottuk az egyházmegyei jelentkezést)

Programterv:

09.08. (szerda) – indulás Esztergomba, este csapatépítés, ismerkedés

09.09. (csütörtök) – a délelőttöt Esztergomban töltjük, 19:00-tól pedig a Szent István-bazilikába megyünk a Közösségek szentségimádására

09.10. (péntek) – a délelőttöt Budapesten töltjük, majd 19:30-tól részt veszünk a Forrásponton

09.11. (szombat) – egész nap a NEK programon veszünk részt (családi nap a Margit-szigeten, bíborosi szentmise és fáklyás körmenet)

09.12. (vasárnap) – részt veszünk az ünnepi záró szentmisén, melyet Ferenc pápa celebrál

A NEK-re történő regisztrációt mindenkinek egyénileg kell majd megoldania. Az emailben történő jelentkezés után elküldjük nektek a csoportkódot, amivel tudtok csatlakozni az Egyházmegye fiataljainak csoportjához.

Tehát a következő sorrendben az alábbiak a teendőid, ha jelentkezni szeretnél:

  1. Írj egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, amennyiben ehhez a szervezéshez szeretnél csatlakozni (és megfelelsz a fenti feltételeknek)! Az emailbe az alábbi adatokat küldd el nekünk: név, születési idő, email cím, telefonszám).
  2. Válaszolni fogunk a jelentkezésedre és megadjuk a kódot, amely a regisztrációdhoz szükséges.
  3. Ezután a NEK regisztrációs felületén regisztrálod magadat (jegyet sehova NE igényelj). A kapott kóddal rendeld hozzá magadat az egyházmegyei csoportunkhoz.
  4. A többit ezután már mi intézzük.

Akinek kérdése, nehézsége merül fel a regisztráció során, keresse Kling Márk NEK asszisztenst a +36 30/543-4057-es telefonszámon, vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A mi szervezésünkben az tud részt venni, aki a fenti programon végig velünk tud lenni. Aki csak egyes programokon szeretne részt venni, arra kérjük, hogy egyéni módon regisztráljon és igényeljen jegyet!

image 1 

Amennyiben csak a Forrásponton szeretnél részt venni, arra is van lehetőséged. Kaposvárról külön buszt indítunk, a jelentkezéshez csak töltsd ki az alábbi linken található dokumentumot: Jelentkezés Forráspontra - Kaposvár

További kérdés esetén rendelkezésre állunk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 
Read 546 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés