Zsinati hírek egyházmegyénkben

Az elmúlt napokban lekerült honlapunkról az Egyházmegyei Zsinat munkáját segítő kérdőív, ezzel megkezdődött az adatok összesítése, elemzése, a globális kiértékelő munka. Szép számmal érkeztek hozzánk kitöltött példányok, köszönjük mindenkinek, hogy időt szánt a kérdések megválaszolására.

A zsinati honlap továbbra is nyitva áll előttetek. Kérünk benneteket, hogy olvassátok és figyeljétek a híreket, melyeket az alábbi linken értek el: https://zsinat-kaposvar.egyhazmegye.hu/.

A kérdőívek kiértékelésének eredménye, a levont következtetések, illetve az e-mailben küldött meglátásaitok, építő véleményetek is mind-mind a zsinati dokumentumok alapjaiul szolgálnak, melyeket az egyes témák felelősei állítanak össze.

Véleményeiteket, javaslataitokat, kérdéseiteket tehát továbbra is várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre.

Az Egyház belőled is áll, része vagy, éppen ezért számít a véleményed! Építsük tovább együtt, hogy olyan hely legyen, ahol mindig jó lenni, ahol jó együtt lenni!

zsinatszamit

 
Read 874 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés