Játszani jó, játszani öröm! – Ballagás a Katolikus Óvodában

Június 18-án tartották a kaposvári Szent Margit Katolikus Óvoda évzáró ünnepségét, melyben a nagycsoportos gyermekek búcsúztak az óvodától.

Az alkalmon Takács Orsolya intézményvezető köszöntőjében így fogalmazott: "Kedves szülők! Ti voltatok azok, akik három-négy évvel ezelőtt hozzánk írattátok gyermekeiteket, ezzel bizalmat adva mindnyájunknak. Köszönjük, hogy hűek maradtatok hozzánk, s a nehézségek idején is támogattatok bennünket. Úgy érzem – s ezt minden kollegám nevében mondhatom –, hogy mindvégig egy csónakban eveztünk, melyben közös célunk volt, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyermekeket neveljünk, vezetve őket hitre, tanítva őket a szép életre, a jóra, a teremtett világ megismerésére.

20200618 IMG 3512

Kedves gyerekek! Elérkezett az idő, mikor elbúcsúztok az óvodától. Nagyon hamar eltelt ez a pár év. Örömmel láttuk, ahogy nőttetek, okosodtatok, ügyesedtetek. Mostanra már ti segítitek, tanítjátok a kicsiket. Nagy öröm volt látni, hogy szivacsként szívtátok be magatokba a verseket, mondókákat, énekeket. Az óvoda a második otthonotokká vált, mostanra már minden zegzugát jól ismeritek. Kívánom, hogy sose feledkezzetek el arról, hogy játszani jó, játszani öröm! Kérem a Szentlelket, hogy segítsen nektek a tanulásban! Isten áldjon benneteket!" – fogalmazott az intézményvezető, akinek szavait a ballagó gyermekek műsora követett.

Az ünnepség végén az óvónők áldást énekelve búcsúztak a gyermekektől, majd a szülők nevében Toronyi-Molnár Csilla mondott köszönetet a pedagógusok munkájáért.

Fotó: Kling Márk

2020.06.19.

 

 
Read 1715 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés