Személyi változások egyházmegyénkben

2020. június 5. hatállyal

- Világos Krisztián plébánost megbízom a Kadarkúti Plébánia (valamint Mike és Bánya filia) oldallagos ellátával.

- Csököly, Jákó, Gige, Rinyakovácsi filiákat a Kadarkúti Plébániától a Somogysárdi Plébániához csatolom, ellátásukkal megbízom Németh Zsolt plébánost.

- Hencse, Kőkút filiákat a Kadarkúti Plébániától a Ladi Plébániához csatolom, ellátásukkal megbízom Stix Tamás plébánost.

2020. június 15. hatállyal

- Tölgyesi Dávidot felmentem a nagykanizsai Jézus Szíve Plébánián betöltött kápláni beosztása alól és a Somogysámsoni Plébániára küldöm plébániai kormányzónak.

- Szűcs Imre balatonlellei plébánost felmentem a Balatonboglári Plébánia oldallagos ellátása alól.

- Laczkó Flórián plébánost felmentem a Zákányfalui, Őrtilosi és Gyékényesi Plébániák ellátása alól és megbízom a Balatonboglári Plébánia vezetésével. Papp Szabolcs plébánost felmentem a Somogysámsoni Plébánia ellátása alól és megbízom a Zákányfalui, Őrtilosi és Gyékényesi Plébániák vezetésével.

- Tomanek Pétert felmentem a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánián betöltött plébánosi beosztása alól és a siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániára helyezem ugyanazon minőségben.

- Koszoru Pétert felmentem a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánián betöltött kápláni beosztása alól és a siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániára küldöm ugyanazon minőségben.

- Nyéky Kálmánt felmentem a siófoki Sarlós Boldogasszony Plébánián betöltött plébánosi beosztása alól és kérésére tanulmányi szabadságra engedem, hogy doktori tanulmányait befejezhesse.

- Pisztora Ferencet felmentem a kaposvári Nagyboldogasszony Plébánián betöltött kápláni beosztása alól és a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébániára küldöm plébániai kormányzónak. Kaposújlak filiát leválasztom a kaposvári Nagyboldogasszony Plébániáról és a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébániához csatolom.

- Várnai László plébánost felmentem a Murakeresztúri Plébánia oldallagos ellátása alól.

- Vaslabán Csabát kinevezem a Murakeresztúri Plébánia plébánosává.

- Fekete Csaba állandó diakónust a kaposvári Jézus Szíve Plébániáról a Bárdudvarnoki Plébániára helyezem.

- Udvardy Márton állandó diakónust a kaposvári Szent Imre Plébániáról a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébániára helyezem.

- A Székesegyházi Kerület esperesévé Varga Péter székesegyházi plébánost neveztem ki.

- A Székesegyházi Kerület helyettes esperesévé Németh Zsolt somogysárdi plébánost neveztem ki.

2020.július 1. hatállyal

- Vörös Péter és Kisiván Csaba atyákat az 517. kánon 1. §-a értelmében egyetemlegesen megbízom a Szentbalázsi, a Taszári, a Kaposszerdahelyi és a Kaposvári Szent Kereszt Plébániák vezetésével és lelkipásztori gondozásával.

 
Read 5019 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés