Nagyheti és húsvéti szertartások közvetítése egyházmegyénkből

A nagyhéten, illetve húsvétkor több helyszínről is közvetítjük a szertartásokat egyházmegyénkben.

Nagypéntek

  • Keresztutat közvetítünk 15:00 órakor a kaposvári Szent Kereszt templomból élőben a Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Iroda Facebook oldalán (fb.com/kivi2020), illetve a tabi Utolsó Vacsora templomból 15:00 órakor a plébánia Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/tabiplebania/)
  • Az Úr szenvedésének ünneplése, majd virrasztó zsolozsma és lamentáció a kaposvári Szent Kereszt templomban, melyet 17:00 órakor élőben közvetítünk a Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Iroda Facebook oldalán. (fb.com/kivi2020)
  • Keresztutat közvetítünk élőben 17:00 órakor a tabi Utolsó Vacsora templomból, azt követően az Úr szenvedésének ünneplését közvetítjük a plébánia Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/tabiplebania/)

Nagyszombat

  • 19:30 órakor húsvéti vigíliát közvetítünk élőben a kaposvári Szent Kereszt templomból, a Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Iroda Facebook oldalán (fb.com/kivi2020)
  • 20:00 órakor húsvéti vigíliát közvetítünk élőben a tabi Utolsó Vacsora templomból a plébánia Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/tabiplebania/)

Húsvétvasárnap

  • A siófoki Sarlós Boldogasszony templomból közvetítünk szentmisét a Somogy Televízión vasárnaponként 11:00 órakor és 16:30 órakor (ismétlés hétfőn 17:30 órakor és csütörtökön 16:00 órakor), illetve a Kapos Televízión 10:00 órakor és 17:00 órakor tekinthető meg (ismétlés csütörtökön 17:00 órakor). A szentmisefelvételek továbbá megtekinthetőek a Somogyimise Youtube csatornán, vagy az alábbi linken:
    https://www.youtube.com/user/somogyimise/videos
  • Ünnepi szentmisét közvetítünk, melyet Varga László megyéspüspök celebrál. A szentmise a délelőtti óráktól elérhető a Youtuben, a Kaposvári Egyházmegyei Stúdió oldalán (https://www.youtube.com/channel/UCWfJnPQBuwO_gB2892mcKjg/videos)
  • Ünnepi szentmisét közvetítünk élőben 10:00 órakor a kaposvári Szent Kereszt templomból, a Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Iroda Facebook oldalán (fb.com/kivi2020)
  • Ünnepi szentmisét közvetítünk élőben 10:00 órakor a tabi Utolsó Vacsora templomból a plébánia Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/tabiplebania/)
  • Felvételről közvetítjük a húsvéti vigília szertartását a marcali Gyümölcsoltó Boldogasszony templomból 09:00 órakor az IPIV műholdas és kábeles hálózatán, a 252-es csatornán.

Húsvéthétfő

 
Read 1801 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés