Plébániai nap a Gyertyánosi Parkerdőben - Képgaléria

A kaposvári Szent Imre Plébánia és a Plébániai Unió közösen szervezett plébániai napot a kaposvári Gyertyános parkerdőben 2023. június 3-án.

img 018

Az alkalom főzőversennyel vette kezdetét, melyre már kora reggeltől érkeztek a csapatok, akik ételeiket a plébániai nap résztvevőivel is megosztották. A délelőtti órákban megtelt a parkerdő „kulcsosháza” körüli terület, ahol színes programokkal készültek a plébániaközösségek. A gyermekeket többek között vattacukorral, arcfestéssel, lufihajtogatással, kézműves foglalkozásokkal, pónilovaglással, ugrálóvárral és focibajnoksággal várták, a délután folyamán a tűzoltók és elsősegélynyújtók tartottak bemutatót.

A házasokról sem feledkeztek meg a szervezők, akik a közeli tavon található szigetre invitálták a párokat játékra, páros beszélgetésre és együtt töltött minőségi időre. A plébániai nap szentmisével zárult, melyet Tomanek Ferenc, a kaposvári Szent Imre-templom plébánosa, illetve a Plébániai Unió papjai – Vörös Péter, Kisiván Csaba és Antal Zsolt Benedek – közösen mutattak be.

Fotó: Kling Márk, Kovács András

 
Read 1634 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés