Az „Ismeretlen Ismerősök” következő vendége Kovács András Péter (KAP)

Folytatódik az „Ismeretlen Ismerősök” beszélgetéssorozat a Lábodi Művelődési Házban, ahol 2023. április 18-án, kedden 16.30 órakor Kovács András Péter (KAP) Karinthy-gyűrűs magyar humorista tart előadást.

– Ahogyan a rendezvény neve is mutatja, olyan embereket hívunk meg, akiket szinte mindenki ismer, de igazából senki sem ismeri őket. Látjuk a televízióban, szinte „családtagok”, de nem ismerjük őket – fogalmazott Bognár Tamás lábodi plébános, a beszélgetéssorozat főszervezője. – 2017-ben kezdtük a rendezvényt, a cél az volt, hogy a szürke, őszi és téli estéket, illetve a tavaszi „ébredést” megtöltsük havonta, kéthavonta programmal, kultúrával, érdekességgel.

A meghívottak előadás, vagy beszélgetés keretében nyújtanak betekintést életükbe, hivatásukba, illetve a jelenlévők a felmerülő kérdéseiket is feltehetik az est végén – emelte ki Bognár Tamás, majd elmondta: a rendezvénysorozat vendége volt már Varga László megyéspüspök, Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, Görög Ibolya protokollszakértő, Csuja Imre színművész, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Dr. Csókay András idegsebész, illetve Pindroch Csaba színművész is.

plakat

 

 
Read 303 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés