Szerelmes kalandtúrával folytatódik a Házasság Hete Nagykanizsán

Idén 14 állomással várják a párokat a szerelmes kalandtúrán, melyet a Házasság Hetének a meghosszabbításaként szervez a nagykanizsai Házas Hétvége közösség.

img 006

– Néhány éve úgy gondoltuk, kevés az egy hét a pároknak, így kiterjesztettük a lehetőséget. A kettesben töltött minőségi idő fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet a programokkal. Abban hiszünk, hogy a jó házasság nem szerencse kérdése, hanem tudatos odafigyelés a párunkra és a kapcsolatra – emelte ki Bende Piroska, a nagykanizsai Házas Hétvége közösség tagja.

– A párok egy útlevelet kapnak, amiben megtalálják a feladatokat, és pecsétet gyűjthetnek. Ez az útlevél kedvezményre jogosítja őket a fizetős állomásokon (cukrászda, étterem, táncoktatás, bowlingozás).

Vannak konkrét időponthoz kötött és szabadon elvégezhető feladatok is az útlevélben: a nyitó rendezvényen közel 60 pár salsázott az előadó-oktatók segítségével. „Együtt biztonságban” címmel vehettünk részt előadáson, amit kiscsoportos megosztás, beszélgetés követett. Vasárnap a szokásos Szerelmesek miséjén kb. 70 pár kapott áldást a kapcsolatára. Ilyenkor olyanok is eljönnek a templomba, akik egyébként nem járnak szentmisére, nekik külön örülünk. Van olyan pár, akik már az első héten 5 pecsétet is begyűjtöttek: a kötött programok mellett barkácsoltak és megkeresték a geoládát is, amit a kalandtúrázóknak rejtettünk el „szerelmes” ajándékkal:)

img 015

A Szerelmes kalandtúrát március 10-én zárjuk Szűcs Sándor, előadó Revolution – a szerelem forradalma c. szókimondó előadásával, és persze sorsolással, ahol az egyik pár egy 2 napos wellness lehetőséget nyerhet. Mindemellett egyéb ajándékokat is kisorsolunk majd a felajánló cégek és magánszemélyek jóvoltából.

Legfőbb célunk, hogy átadjuk az üzenetet: a párom az első, és a kapcsolatért tenni kell!

Forrás és fotó: a nagykanizsai Házas Hétvége közösség nevében Bende Piroska.

 
Read 699 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés