A Házasság Hete programjai a Kaposvári Egyházmegye különböző pontjain - Frissítve

A Kaposvári Egyházmegye számos pontján csatlakoznak a 2023-as Házasság Hetéhez. Kaposváron kívül többek között Marcaliban, Fonyódon, Siófokon és Nagykanizsán is színes programokkal várják az együtt járó és házaspárokat.

A részletes kaposvári program elérhető IDE KATTINTVA, ebben a bejegyzésben az Egyházmegye többi pontján meghirdetett programokat adjuk közre.

 img 001 2

Marcali:

14-én, kedden 19.00 órától éjfélig éjszakai fürdőzés a városi fürdőben.

15-én, szerdán 19.00 órától a „Kitolás” című előadást tekinthetik meg a párok Lengyel Tamás önálló estjén, a Marcali Művelődési Házban.

18-án, szombaton 14.00 óra és 21.00 óra között a Borforraló Fesztiválra hívják a párokat, a Marcali Piactérre.

19-én, vasárnap a Gyümölcsoltó Boldogasszony-templomban 9.00 órakor kezdődő szentmisében megáldják a házaspárokat.

Házassági tréninget hirdet a Marcali Református Egyházközség. Négy téma, három este, két ember, egy házasság. Részletek a plakáton. Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctuMLybmtcT0CWJBtVEed4NXtLAt2x9CQU69HDlI0_yvA6Xg/viewform?usp=send_form

Hazassagi trening Marcali

 

Fonyód:

18-án, szombaton 15.00 órától 18.00 óráig várják a házaspárokat a Fonyódi Kultúrházban, ahol Balázs Péter és Judit „Eggyel többször újrakezdeni” címmel ad elő házaspárok számára. A program ideje alatt gyermekfoglalkoztatást is szerveznek, további információ elérhető: Kovács Balázs és Orsi 0630/620-9880

 

Siófok:

Szerelmes Kalandtúra
Ha még azon gondolkodsz, hogy milyen kreatív ajándékkal, programmal lepd meg kedvesedet ezen időszak alkalmából, akkor talán a legjobbat kínáljuk számotokra. Ajándékozzátok egymásnak az együtt töltött időt, és vegyetek részt változatos programokon. Sütizzetek, vacsorázzatok együtt, lepjétek meg kedveseteket virággal, főzzetek, kiránduljatok, mozogjatok együtt, vagy pihenjetek egy masszázs segítségével – mindezt kedvezménnyel, köszönhetően a helyi vállalkozók támogatásának. A lelki egészség is fontos – vegyetek részt hétköznapi vagy hétvégi szentmisén. Csak annyit kell tennetek, hogy kértek egy pecsétgyűjtő füzetet a római katolikus templomok sekrestyéiben a szentmisék előtt vagy után, vagy a plébánián irodaidőben (Siófok, Fő utca 57. hétfőn 11:00-12:00, kedden és csütörtökön 16:00-18:00) részt vesztek a programokon február 6. és február 19. között, és összegyűjtitek a pecséteket, vagy elkülditek a fotókat a megadott e-mail címre. Azon párok, akik legalább hat feladatot teljesítenek, részt vehetnek sorsoláson is további nyereményekért. Részletek a kiadványon találhatók.

Szerelmesek Útja

Az egymásnak ajándékozott időn túl fontos a közösségben eltöltött idő is, hiszen kapcsolatainkból töltekezhetünk, segítve egymást a hétköznapokban. Ezen gondolat jegyében egy 14 állomásból álló, a szeretetet, a családot és a házasságot, mint alapvető értékeket bemutató sétán vehetnek részt a párok a balatonszéplaki Szent Anna kápolna kertjében. A séta időpontja 2023. február 18. 14:00. A program végén szeretetvendégségre, agapéra is várjuk a párokat.

Házaspárok, jegyespárok megáldása

2023. február 19-én, a vasárnapi szentmiséken (miserend: siofok.plebania.hu) az atyák Isten áldását kérik és közvetítik a jelenlévő házaspárok és a jegyespárok számára, illetve a párok egy kis emléket is magukkal vihetnek majd.

Bátorítunk minden párt, hogy vegyetek részt a programokon, hogy minőségi időt tudjatok eltölteni egymással, és kapaszkodjunk a szeretetbe ne csak ezen a héten, hanem az egész évben.

 

Nagykanizsa:

Nagykanizsán is szerelmes kalandtúrára hívják a párokat február 14-e és március 10-e között. Bővebb információ a plakáton, illetve a Szerelmes Kalandtúra Kanizsa Facebook oldalon.

plakat 2023 szerelmes kalandtura

 

 
Read 531 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés