Áldás a megújult óvodaudvarra

A nyár folyamán megújult a Szent Margit Katolikus Óvoda udvara. Az elkészült munkálatok befejeztével Varga László megyéspüspök áldotta meg a felújított szabadtéri játékokat és az udvart 2022. október 27-én.

img004

Az óvodáscsoportok köszönetképp egy-egy kedvenc dallal, mondókával készültek az alkalomra, melyet követően a főpásztor szólt a gyermekekhez. – Most meg fogom köszönni a segítséget annak, akitől mindezt kaptuk. A mennyei Atyának, akitől titeket is kaptak a szüleitek. Nagyon örülök, hogy vagytok! Megköszönlek titeket és azt, hogy ebben az óvodában van lehetőség játszani, tanulni és barátokra találni – fogalmazott a megyéspüspök, majd elmondta az áldás szavait.

img009

Takács Orsolya intézményvezető kiemelte: megújult a csoportszobák előtti burkolat, itt az udvart térkő, illetve öntött gumiburkolat borítja, mely biciklis pályaként funkcionál. Két új laphinta, illetve egy fészekhinta is felállításra került. A babaház, illetve a rugós hinták alá gumiburkolatot helyeztek és felújították a csúszdát. Mindemellett elkészült az épület belső festése is.

Fotó: Kling Márk

 
Read 1073 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés