Családi piknik a Zákányfalui Keresztelő Szent János Plébánián.

A hagyományoknak megfelelően idén nyáron is családi pikniket szervezett a zákányfalui Keresztelő Szent János Plébánia közössége. Immáron harmadik alkalommal gyűltek össze a plébániához tartozó nyolc egyházközség hívei, hogy egy beszélgetésekkel és kulturális programokkal színesített délutánt töltsenek együtt.

img004

Az összegyűlt mintegy százhetven fős hívő közösséget agapéval, szeretetvendégséggel várták. Az egyházközség tagjai már reggeltől kezdve szorgoskodtak a bográcsok mellett, hogy a felajánlott húsadományból elkészítsék az ételeket.

A délutánt Papp Szabolcs plébános köszöntő szavai nyitották a falvak polgármestereinek jelenlétében, majd a Gyékényesi Nótakör tette vidámabbá az estebéd előtti hangulatot. A gyermekekről sem feledkeztek meg a szervezők, gyermeksarok kialakításával kedveskedtek nekik, melynek keretében csillámtetoválásra és szabadtéri sportokra is volt lehetőség. A szeretetagapé elfogyasztása után élő koncerten vehettek részt az egybegyűltek. A szervezők ezúton is köszönetüket fejezik ki a felajánlott adományokért, a főzőcsapatoknak belefektetett energiájukért, idejükért.

Forrás és fotó: Zákányfalui Keresztelő Szent János Plébánián

 
Read 471 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés