Egi edesanyank 4v

 A Kaposvári Egyházmegye 
„Legkedvesebb bibliai történetem” címmel

 

rajzpályázatot hirdet az egyházmegye területén élő hit- és erkölcstanra, fakultatív hittanra, valamint egyházi fenntartású intézményeiben hittanra járó óvodásainak, általános- és középiskolás tanítványainak.

 

Beadási határidő: 2024. 01. 31.

 

A pályázat célja:

Szeretnénk, ha a pályázók életkoruknak megfelelően bemutatnák legkedvesebb bibliai történetüket az általuk már jól ismert és biztosan használt technikai eszközeikkel, módszereikkel.

 

Formai követelmények:

Az alkotást A/5-A/3-as méretben, papírra kérjük elkészíteni, keret nélkül, hátoldalán névvel, korosztállyal (óvoda, osztályfok) ellátva. A rajzok elkészítéséhez bármilyen technika és eszköz használható: filc, ceruza, toll, tempera, olaj-, akril-, vízfesték, por- vagy pasztell-, zsírkréta, illetve ezek kombinációja, kollázs, montázs, mozaik stb. Minden pályázó csak egy alkotást nyújthat be!

 

 Beküldés:

A hit- és erkölcstanra, fakultatív hittanra járó pályázók a hitoktatóknak adják le a pályamunkát, az Adatlapot, valamint a Szülői beleegyező nyilatkozatot.

A hittanra járó pályázók (a Kaposvári Egyházmegye által fenntartott intézmények tanulói) az alábbi címre küldjék be a pályamunkát, az Adatlapot és a Szülői beleegyező nyilatkozatot: Kaposvári Egyházmegye 7400 Kaposvár, Zárda u. 4.

A borítékra kérjük ráírni: Rajzpályázat

A határidő után érkezett pályaművek, vagy a hiányos pályázati csomagok kiesnek ebből a pályázati lehetőségből, ezek az alkotások nem kerülnek a zsűri elé!

 

Díjak:

Minden pályázó emléklapot és kisebb ajándékot, tárgyjutalmat kap. Az egyházmegyei zsűri által kiválasztott művek arany-, ezüst- és bronzminősítést kaphatnak oklevéllel és tárgyjutalommal.

 

Ünnepélyes díjkiosztó: 2024 tavaszán. A pontos időpontról az érintetteket értesíteni fogjuk.

 

A pályázattal kapcsolatosan bővebb felvilágosítás kérhető:

Farkasné Magyar Anikótól a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Örömteli alkotást kívánunk! 😊

 

Letölthető dokumentum:

Adatlap, Szülői beleegyező nyilatkozattal

Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés