LEGYETEK KÖVETŐI (m)
Krisztus követése új módon

Varga Laci atya nyári lelkigyakorlata

2019. augusztus 15-16-17.

 

Varga Laci atya nyári lelkigyakorlatát 1998 óta tartja. A lelkigyakorlat ingyenes.

A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni IDE kattintva lehetséges

Részletes program:

Gyónási lehetőség pénteken a kiengesztelődési délutánon lesz 16.00 – 17.45 óra között.

Kísérő programok:

15-én csütörtökön délután 16.30 órától bemutatkozik a Kaposvári Imádság Háza Szolgálat. A bemutatkozás mellett rövid előadás lesz a dicsőítésről is. A program végét dicsőítés zárja. Helyszín a Szent Imre Kollégium nagyterme.

15-én és 17-én a délutáni szentségimádás alatt a templom mellett könyvárusítás lesz.

Egyéb információk:

A lelkigyakorlatról hanganyag készül CD és MP3 formátumban, melyet csütörtökön a könyvárusítóknál, pénteken pedig az esti szentmiséig  a sekrestyében lehet megrendelni és kifizetni. Az elkészült audio CD-t szombaton az esti szentmise után lehet átvenni.

A lelkigyakorlat befejeztével a hanganyag már csak a honlapról lesz letölthető.

Adomány felajánlható a lelkigyakorlat költségeihez illetve Laci atya könyveinek kiadásához, a helyszínen, vagy átutalással a Szent Imre Öröksége Ifjúsági és Szociális Alapítvány javára a következő bankszámlaszámon:  

Unicredit Bank: 10918001-00000027-11090002

Szállás:

Korlátozottan és a bejelentkezés sorrendjében szállást a Szent Imre Kollégiumban Gödölle Katalin kollégium vezetőnél lehet kérni a következő e-mail címen keresztül: gkata77@gmail.com.

A bejelentkezésről e-mail választ küldenek, de a nyári időszak miatt a válaszokra pár nap türelmet kérnek a kollégium munkatársai.

Parkolás:

A lelkigyakorlat helyszíne a Szent Imre templom (Kaposvár, Németh István fasor 2), a templom körül fizetős a parkolás. A templom mellett ingyenesen parkolni csak szombaton 12.00 órától van lehetőség.

Agapé:

A péntek esti agapét batyusra tervezzük, ezért kérjük a résztvevőket, hozzanak enni és innivalót, amit szívesen megosztanának másokkal is!

 

Információ:

Imadsaghaza.kaposvar@katolikus.hu

Balogh Móni és Komár Nelli

30/619-4632,  30/ 650-0386

Kaposvári Imádság Háza Koordinátok