Lélekemelő

Varga Laci atya nyári lelkigyakorlata

2018. augusztus 16-18.

Varga Laci atya nyári lelkigyakorlatát 1998 óta tartja. A lelkigyakorlat ingyenes. Adomány felajánlható Laci atya könyveinek kiadásához a helyszínen, a Szent Imre Öröksége Ifjúsági és Szociális Alapítvány javára.

A lelkigyakorlat programja:

Gyónási lehetőség pénteken a kiengesztelődési délutánon lesz 16.00 – 19.00 óra között.

Kísérő programok:

16-án csütörtökön délután 17.00 órakor bemutatkozik a Szent Fausztina Irgalmasság Háza szolgálat. Helyszín a Szent Imre Kollégium nagyterme.

16-án és 18-án a délutáni szentségimádás alatt a templom mellett könyvárusítás lesz.

Egyéb információk:

A lelkigyakorlatról hanganyag készül CD és MP3 formátumban, melyet csütörtökön a könyvárusítóknál, pénteken pedig az esti szentmiséig  a sekrestyében lehet megrendelni és kifizetni. Az elkészült audio CD-t szombaton az esti szentmise után lehet átvenni.

A lelkigyakorlat helyszíne a Szent Imre templom (Kaposvár, Németh István fasor 2), a templom körül fizetős a parkolás. A templom mellett ingyenesen parkolni csak szombaton 12.00 órától van lehetőség.

A péntek esti agapét batyusra tervezzük, ezért kérjük a résztvevőket, hozzanak enni és innivalót, amit szívesen megosztanának másokkal is!

Korlátozottan és a bejelentkezés sorrendjében szállást a Szent Imre Kollégiumban Gödölle Katalin kollégium vezetőnél lehet kérni a következő e-mail címen keresztül: gkata77@gmail.com.

A bejelentkezésről e-mail választ küldenek, de a nyári időszak miatt a válaszokra pár nap türelmet kérnek a kollégium munkatársai.