Elismerésben részesült a Kaposvári Egyházmegyei Családi Bölcsőde Hálózat vezetője

2022. április 21-én, a Bölcsődék Napján a Városháza dísztermében köszöntötték a bölcsődei dolgozókat.

img2

Az ünnepnap alkalmából több polgármesteri elismerést is átadtak a bölcsődei dolgozóknak. Pora Gabriella, a Kaposvári Egyházmegyei Családi Bölcsőde Hálózat vezetője szakmai felkészültségéért, odaadó munkájáért, helytállásáért, a munkahelyi közösségben szeretettel és bölcs alázattal betöltött vezetői munkájáért polgármesteri elismerésben részesült.

img3

Az eseményen Szita Károly polgármester elmondta: a bölcsődei dolgozók munkája elengedhetetlen, a jövő generációinak megfelelő fejlődése és a kisgyermekes szülők terheinek csökkentése szempontjából pedig rendkívül fontos. A polgármester hangsúlyozta: az elmúlt két év megterhelő volt az egész világ, így a kaposváriak számára is, azonban a nehézségeket sikerült közösen leküzdeni.

img4

– Köszönöm, hogy végig kitartottak és az elmúlt két esztendőben, a koronavírus-járvány ellenére is támaszt és segítséget nyújtottak a kisgyermekes családoknak. A szülők jól tudták, hogy a bölcsődékbe biztonsággal vihetik a gyermekeiket, így a munkájuk elvesztése miatt sem kellett aggódniuk. Az önök kitartó munkája nélkül ez nem lett volna biztosítva a szülők számára – mondta Szita Károly.

A díjazottak névsora:

  • Hegedüsné Varga Renáta, a Százszorszép Bölcsőde vezetője
  • Pora Gabriella, a Kaposvári Egyházmegyei Családi Bölcsőde Hálózat vezetője
  • Szeremlei Csilla, a Búzavirág Bölcsőde vezetője
  • Váradi Éva a Tulipános Bölcsőde dajkája

Forrás: KaposvárMOST.hu

Fotó: Szita Károly Facebook oldala; Kaposvári Egyházmegye

 
Read 637 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés