Keresztény Értékrendű Vezetés – nyílt nap a Kaposvári Egyetemen

2019. december 13-án mintegy nyolcvan érdeklődő látogatott el a Kaposvári Egyetem Keresztény Értékrendű Vezetés szakirányú továbbképzésének nyílt napjára.

A kétféléves továbbképzési szak két évvel ezelőtt indult. A szakirányú továbbképzésre egy alapdiplomával jelentkezhet az, aki érdeklődik a keresztény szemléletmód gazdasági területre gyakorolt hatásával kapcsolatban.

Kőműves Zsolt egyetemi docens, szakfelelős kiemelte: az első vezetőképző a Kaposvári Püspökségen került megrendezésre Varga László megyéspüspök meghívására. Akkor 24 hallgató végezte el a képzést, s a tanfolyam sikerére való tekintettel egyetemi képzéssé alakították át. A tanfolyam alatt vezetési, szervezési ismereteket, csapat- és személyes menedzsmentet, illetve keresztény gazdaságtant is elsajátíthatnak a hallgatók.

20191213 IMG 0806

A nyílt napon részt vett Gundel Takács Gábor is, akivel Pongráczné Győri Boglárka evangélikus lelkész beszélgetett. Az újságíró elmondta: felnőtt korában, saját meggyőződéséből vált hívővé. A beszélgetést követően a keresztény egyházak képviselői osztották meg gondolataikat a jelenlévőkkel.

Fotó: Kling Márk 

 

 

 
Read 913 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés