Jótékonysági fúvós koncert Taszáron

A szentbalázsi és taszári plébániák adventi koncertsorozatának keretében, december 8-án vasárnap jótékonysági koncertet szerveztek a taszári Magyarok Nagyasszonya templomban.

Jó volt látni, hogy a templom padsorai szinte megteltek a különböző korosztályból érkezett hívekkel, érdeklődőkkel. Az adományokból a Magyar Katolikus Karitász taszári csoportja a plébánia területén élő rászorulókat fogja segíteni. Az alkalmon a Forte Brass Band működött közre, melynek tagjai – Horváth Tamás, Takács Róbert, Kántor Ádám, Brückner Márton, Horváth Dániel – a Nagyboldogasszony Iskolaközpont Zeneiskolájában végezték zenei tanulmányaikat. Önzetlen adventi felajánlásuk, hogy több plébánián is hozzájárulnak műsorukkal jótékony célra való gyűjtéshez.

A következő koncertjüket a kaposvári Szent Kereszt Templomban, 2019.12.15-én, 18:00 órakor tartják.

Plébániánk területén a koncertek sorában a következő, s egyben idei utolsó alkalom szintén a taszári templomban lesz, 2019.12.21-én szombaton 18:00 órakor. Ez alkalommal a 25 éves jubileumát ünneplő Kaposvári Zenekedvelők Kórusának adventi műsorát hallhatjuk majd. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit erre a lelki-zenei élményre!

Szöveg: Kisiván Csaba

 

 
Read 1496 times
Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés