Fábry Kornél atya „Kaposvár városért” kitüntetésben részesült

Január 23-án Kaposváron, a városnapon, az ünnepi  közgyűlésnek ezúttal nem a felújítás alatt álló Csiky Gergely Színház, hanem a Szivárvány Kultúrpalota adott otthont. A polgármester ennek kapcsán leszögezte: nem mehetünk előre másképpen, mint a múlt értékeire alapozva, megőrizve mindazt, ami jó, ami értékes, s hozzáadva mindazt, ami mi vagyunk, ami még hiányzik, ami igazodik a jelenünkhöz és a remélt jövőhöz, és ami tehetségünk, szorgalmunk, vágyaink szerint tőlünk telik. Amit utódainknak adhatunk át méltó örökségként. A 25. alkalommal megünnepelt városnapon Szita Károly köszönetet mondott a kaposváriaknak a hitért, a kitartásért és a bizalomért, s hogy Kaposvár helyt állt az elmúlt 365 rendkívül nehéz napban is, dacára annak Európa egén borús fellegek állandósultak, s meglehetősen ingataggá vált a biztonságunk.

Mint polgármester elmondta, hogy új városfejlesztő programunkat csak úgy tudjuk megvalósítani,ha nem a viszálykodásra gondolunk, hanem békében, nyugalomban a folyamatos építkezésre koncentrálunk.

Az ünnepi közgyűlésen több rangos városi elismerést is kiosztottak

Kaposvár Városért” kitüntetésben részesült többek között:

A város számára az egész katolikus közösségben elismerést szerző léleképítő és közösségszervező munkásságáértdr. Fábry Kornél atya.